Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
celep
celep

Şeytana Ne Hacet

Yorum

Şeytana Ne Hacet

1

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

1397

Okunma

Şeytana Ne Hacet



Şeytan keyf,alemde bizi seyreder
Bu insanoğlu, benide geçti der
Sokakta bizle,sofrada bizle yer
Şeytana kaldımıki, hacet beyler


Şeytanı bırakıp,kendini kına
Ey ALLAHIM,beni bırakma bana
Bu nefis,vallah beş çeker şeytana
Şeytanın üstünlüğü yok insana


Tevbelerime kalamadım sadık
Kolayından hep şeytanı kınadık
Şeytanı işini yapıyor anladık
Hani bizlerde sözde müslumandık

Ey Rabbim tüm hallerim sana ayan
Benim tevbe,edip, edipte cayan
Sen affetmesen taş olurdu hercan
Bilmemki şimdi ne iş yapar şeytan


güngör celep
08-11-2009

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Şeytana ne hacet Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Şeytana ne hacet şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Şeytana Ne Hacet şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Ayrıntıda Gezinmek
Ayrıntıda Gezinmek, @ayrintidagezinmek
9.10.2010 00:28:59
Fazla mesai ücretlerini alamadığından eylemdeymiş. :)) Yüreğinize sağlık. Güzeldi...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL