Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
ergül38
ergül38

DERDİ

Yorum

DERDİ

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1039

Okunma

DERDİ

DERDİ

Sürekli öğretmen olacağım derdi.
Tek derdi üniversiteye gitmekti.
Fırsat vermedi yakalandığı derdi.
Sabah çiçek derdi akşam hakka erdi.
ERGÜL SIRKINTI

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Derdi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Derdi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DERDİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
tcetin1
tcetin1, @tcetin1
19.7.2007 16:39:44
Sürekli öğretmen olacağım derdi.
Tek derdi üniversiteye gitmekti.
Fırsat vermedi yakalandığı derdi.
Sabah çiçek derdi akşam hakka erdi

yüreğine sağlık
tebrikler...
ALMILA KARGÜLÜ
ALMILA KARGÜLÜ, @almila-kargulu2
19.7.2007 10:38:26
RAGAİB kandilinizi TEBRİK ediyorum. Bu gecenin Türk-İslam alemine hayrılara vesile olmasını dilerim


selamlarımla şair
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL