Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
Omnia vincit amor
Omnia vincit amor

ANBÖ

Yorum

ANBÖ

( 1 kişi )

3

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1285

Okunma

ANBÖ

ANBÖ

Her şey mümkünken bizi uçuruma sürükleyen Sen için ..

Hoşcakal..
kalbimizi dolduran duygular,
kalbimizde kaldı..
Hoşçakal..

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Anbö Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Anbö şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ANBÖ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
kutsalakıl
kutsalakıl, @kutsalakil
3.2.2011 23:04:07
bir hoşçakal bile diyemeden gitti o ''hoş ÇAKAL...''
kalbim boşaldı işte...
gitti...

kalemin daim olsun
Etkili Yorum
alemin_dj_i
alemin_dj_i, @alemin-dj-i
5.10.2010 21:02:23
Son diyorsun her cümlende “son”. İki defa görmeye mi tahammülün yok yoksa öfkemden mi korkuyorsun? Aynı şekilde Rapuzel’in kulesi gibi bir yerden sesleniyorsun. Benim sana ulaşmam mümkün değil, sadece orta yerde durup, görmeni bekleyebiliyorum. Ellerini arkana gizlemiş “elimde bir şey yok” der gibisin, aklımda binlerce ateş püsküren ejderha onları yenmeme yardım bile etmiyorsun. “Gel diyorsun” “belki son defa” diye… Nerede olduğumu biliyor musun? Elimde olsa sen demeden geleceğimi biliyor musun? Sana sahip olmak için değil kaybetmemek için. İzlediğim filmlerin, okuduğum romanların hiç sevmediğim ayrılık sahnelerini yaşamak istemiyorum. Bu aralar ideallerimle hayal kırıklıklarım arasındaki köprüdeyim. Bu köprüyü geçmeyi çok istiyorum Şimdi senden istediğim iki şey var sadece destek ve şu ortandan kaybolmalarını kesmen, ani gidişlerinden usandım. Şunu da unutma geleceğim ne olacaksa olsun diyip geleceğim ama merak etme yumruklarımı sıkmadan sadece kalbimde sevgiyi yer açıp geleceğim Çünkü sevgi ile yapılanlar iyinin ve kötünün ötesindedir.
Görüşmek dileğiyle…
Nagihann
Nagihann, @nagihann
4.10.2010 16:35:19
5 puan verdi
Hoşcakal..
kalbimizi dolduran duygular,
kalbimizde kaldı..
Hoşçakal.........

gitsin bakalım...:))
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
4.10.2010 16:30:08
Beğeni:
1
Okunma:
1285
Yorum:
3
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
SON ŞİİRLERİ
POPÜLER ŞİİRLERİ
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL