Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
sessiz1misafir
sessiz1misafir

ÖMÜR birden bir anmış

Yorum

ÖMÜR birden bir anmış

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

848

Okunma

ÖMÜR birden bir anmış

NE OLUYOR BANA , yüreğime söz geçiremiyorum , nerelerdesin uzak doğunun uzak ulaşılmazı
ÜZGÜNÜM BEN YOKUM ’ mu kayboluşlarındaki saklı sır
KENDİMİ ARIYORUM sende, beni saklarmısın
SENSİZLİĞİN GİRDABINDA
NE KADAR DA DEĞİŞMİŞSİN diyordum oysa
KİM TAKAR ŞİMDİ SENİ diyorsun kayboluşlarında öylemi
YERLE BİR OLDUM virane oldum bu sensizliğinle nerelerdesin
CANIM BİTANEM demek istemeyi çok isterdim
SON VEDA ’ mıydı bu sessizliğin
VARLIĞIN VE YOKLUĞUN kısacası her halin her hücrem gibi benimle olacak unutma
CELLATIM ben unutma hep beni hatırla
ÖLÜYORUM sana hasretim elden ne gelir güneşin kızıl kızı.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Ömür birden bir anmış Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ömür birden bir anmış şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ÖMÜR birden bir anmış şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ömür_rose
ömür_rose, @omur-rose
7.10.2010 00:07:50
Dizelerde saklı esrarengiz duyguları yakaladım...
Yüreğine sağlık...
Sessiz ama bir o kadarda çığlıklarla dolu...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL