Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Dursun TOMBUL
Dursun TOMBUL

ZAMANE SEVGİLİ

Yorum

ZAMANE SEVGİLİ

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1204

Okunma

ZAMANE SEVGİLİ

ZAMANE SEVGİLİ

Kir-pas içinde
Modeli geçmiş
Bir arabaydın.
Yoktu
Elle tutulur tarafın.
Ruhumun,
Oto yıkamasında
Akpak temizlenip,
Duygularımda
Kurulandın.

Şimdilerde,
Kimseleri takmaz
Edasıyla,
Yolları arşınlamaktasın.
Unutma ki;
Bu yürekteki
Deli sevdamdır;
Ayan-beyan
Seni,
Adam sınıfına sokan...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Zamane sevgili Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Zamane sevgili şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ZAMANE SEVGİLİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL