Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
sömürü

benim yalanlarım

Yorum

benim yalanlarım

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

907

Okunma

benim yalanlarım

sıkıldım artık uzun süredir aç susuz kalmaya
sende yoksun canıma kastediyor adeta
kim bu
nereden gelir ne ister
fırlama tam bir fırlama
oynuyor benimle
çıldırtacak kaçık olduğumu iddaa edecek
yok artık ona uyacağıma duymazdan gelirim
olmuyor saldırıyor yara veriyor.
kontrolü biraz kaybetsem, hemen iktidarı ele geçiriyor.
neler hissettiğimi anladın mı meleğim sen olmayınca bunlar oluyor.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Benim yalanlarım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Benim yalanlarım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
benim yalanlarım şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Murat AYDIN
Murat AYDIN, @murataydin
24.9.2010 17:56:26
güzel bir çalışma....
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL