Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
alper şimşek
alper şimşek

Ayrılık

Yorum

Ayrılık

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1612

Okunma

Ayrılık

Ayrılık

Sen gidince yüreğimde
Kocaman bir parça koptu .
Ayrılık bu muydu
Nasıl bir acıydı bu?


Tam unuttum derken,
Hiç unutadığımı biliyorum
Unutamayacağım da.
Ayrılığı bir gün sende Tadacaksın
Beni ancak o zaman Anlayacaksın.

Yüreğine taş oturur,
Onun adı ayrılık olur
Ben öyle hissediyorum .
Ama sen benim kadar
Güçlü olamazsın .
Ayrılık seni bitirir
Kocaman bir sıfır olursun
Ayrılık budur işte…


engelli şair

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Ayrılık Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ayrılık şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ayrılık şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
frezya...
frezya..., @frezya---
22.9.2010 22:44:21
Sen gindince yüreyimde

Hiç unutadığimı biliyorum

Tatdacaksın

şiiri eklemeden gözden geçirseniz diyorum,klavye hatalarını farkedersiniz...

© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL