Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
shadoworshade
shadoworshade

Cennet Kapısı

Yorum

Cennet Kapısı

( 1 kişi )

2

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

950

Okunma

Cennet Kapısı

...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Cennet kapısı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Cennet kapısı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Cennet Kapısı şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
aynalar
aynalar, @aynalar
16.9.2010 23:23:20
5 puan verdi
güzel olmuş gönlünüze selam olsun
kul düşünce
kul düşünce, @kuldusunce
16.9.2010 23:20:14
iyi geceler yazan yürege saglık saygılar.

Sonu olan yolda sonsuzluğa yürür sözler.
Bu yüzden noktaları silip
Kağıdın dışına taşarak yazdım yine sana
Adrese "Cennet Kapısı" yazarak
Mühürledim geçmişin solmuş gülleriyle;
Satırlardan oluşan bir demet daha sana.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL