Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
tuzköylü
tuzköylü

E

Yorum

E

4

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

722

Okunma

E


Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
E Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz E şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
E şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
salina
salina, @salina
20.7.2007 02:06:35

oysa çok güzelmiş şiirleriniz..
okumaktan zevk aldığım ender anlatımlardan biri olmuş..
başka şiirlere umutlarım.
Ahmet1
Ahmet1, @ahmet1
16.7.2007 16:20:17

Tebrikler
yüreğine saglık
kalemin daim olsun
sevgiler yüreğinde gül olsun
Nöbetçi Şair
Nöbetçi Şair, @nobetcisair
16.7.2007 12:15:58
YÜREĞİNE KALEMİNE SAĞLIK DOSTUM
YAZMAK SANA YAKIŞIYOR
aynur soysal kumcu
aynur soysal kumcu, @aynursoysalkumcu
16.7.2007 07:21:17
tebrıkler hasan bey.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL