Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
el-a-lem
el-a-lem

AKMASIN GÖZYAŞLARIN

Yorum

AKMASIN GÖZYAŞLARIN

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1153

Okunma

AKMASIN GÖZYAŞLARIN

AKMASIN GÖZYAŞLARIN


Gözlerinden aşağıya süzülürken,
Dünyanın sekizinci harikası gamzelerine inmeden hemen önce,
Müsait bir yerde bırak beni.
Madem ki bir evlilik cüzdanına sığamadık,
Sığabileceğim tek yerde vereyim son nefesimi.
Ağlama sakın..
Beni yaşatmak için de olsa,
Akmasın gözyaşların..

Faruk Köse

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Akmasın gözyaşların Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Akmasın gözyaşların şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AKMASIN GÖZYAŞLARIN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL