Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
mert55
mert55

hapis

Yorum

hapis

( 1 kişi )

2

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1152

Okunma

hapis

mahkum olmuş yüreğim isyan ediyor
gardiyan olmuş dilim ses ettirmiyor

çaresizim çaresiz hapis kalmış gözlere
şimdi sen söyle ziyaretçi gelirmi bu yüreğe

yüreğin kücücük dünya ama bana sen olmadıkça
şimdi yazdıysam boş sayfaya bilki müheppet yemişim sen olmadıkça

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Hapis Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hapis şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
hapis şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Murat Çakır (şeker29)
Murat Çakır (şeker29), @muratcakir-seker29-
11.9.2010 10:28:55
güzeldi...yüreğine sağlık,hayırlı bayramlar diliyorum.........
aşiyan052
aşiyan052, @asiyan052
11.9.2010 01:31:59
Tebrikler hemşehrim...salt ve yalın bir anlatımdı şiirdeki üslup...kutluyorum..hayırlı bayramlar..........
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL