Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
og
oguzkaanakcan

ANACIM

Yorum

ANACIM

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

786

Okunma

ANACIM

Sen bana hayat verdim,
Bu dünyaya sebepsz gelmedim,
Dualarınla benim ruhumu besledin,
Gelip geçen bayramlarda elini hiç öpemedim.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Anacım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Anacım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ANACIM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
aynalar
aynalar, @aynalar
7.9.2010 23:07:12
5 puan verdi
gönlüne selam olsun anne varlığın toprağı gibi
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
7.9.2010 21:54:02
Beğeni:
0
Okunma:
786
Yorum:
1
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
SON ŞİİRLERİ
POPÜLER ŞİİRLERİ
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL