Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
he
hepgülen

SONBAHAR

Yorum

SONBAHAR

( 1 kişi )

2

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1056

Okunma

SONBAHAR



Sonbahar,hüzün mevsimidir.
Yaşanılan aşkların serzenişidir.
Saçların savrulurken,
Ilık bir rüzgarda
Ansızın bir bakışa tutulur,
Koşarsın maziye
Nafile...
Giden sevgili,
Geri gelmeyecektir.
Söylenen o tatlı sözler gerçekleşmeyecektir...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Sonbahar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sonbahar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SONBAHAR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
deli ibrahim
deli ibrahim, @deliibrahim
30.8.2010 21:21:55
5 puan verdi
en gerçek aşklara...
saygılarımla kutlarım şiir dostum, selamlar.
Ramazan Boran
Ramazan Boran, @ramazanboran
30.8.2010 20:09:34
Vurgulu ve hüzün sarmış dizelerin usta kalemine-şaiir kardeşime tebriklerimle selam v saygılarımla.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL