Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
bluesea
bluesea

Şehidime

Yorum

Şehidime

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1027

Okunma

Şehidime

Şehidime

Deseler ki vatan toprağı zorda
Bilirim önce sen koşarsın dağlara
Tek bir lanet bile kalmayıncaya kadar
Savunursun vatanı canın uğruna
Sen benim askerim canım ciğerim
Cihana adını yazmış kahraman Memedim
Gittin şimdi yoksun yanımda
Bilirim şimdi ordasın peygamber katında
Yüreğim kanar,içim sızlar
Alışamadım ben hala yokluğuna

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Şehidime Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Şehidime şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Şehidime şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
kürsat boran
kürsat boran, @kursatboran
25.8.2010 12:18:32
vatan sağolsun yüreğinize sağlık
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL