Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
gülçocuk
gülçocuk

Bir Ayrılık,İki sevda

Yorum

Bir Ayrılık,İki sevda

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1115

Okunma

Bir Ayrılık,İki sevda

Yeni gitmiştin,
Ellerimde soğumamıştı ellerinin sıcaklığı daha...
Gözlerimiz alışmaya çalışırken ayrılığa
Ten renginde kızılın batışı,
Ve günün son çırpınışı karanlığa
Yüzümde senden kalan bir gülümseme
O çocuksu tavrım...
Bildiğin, kıskanç yönüyle,
Hiç alışamamıştı gidişine.
Lale ve gül kokularından öte...
Kokun sine kalmış,
Başının omzuma değdiği yerde
Ne güzel, ne de hoş,
Ay gibi mazlum...
Güneşin günden çekildiği gibi,
Gözlerinin çekilişi benden.
Daha sevişmemiştik...
Ve inildiği en derin yerinde yüreğimizin,
Kalmıştı sevgimiz,
Bir ayrılık,
.....
İki sevda,
Ve sadece ikimiz....

Serkan Ökçe

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Bir ayrılık,iki sevda Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bir ayrılık,iki sevda şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bir Ayrılık,İki sevda şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
gülbin55
gülbin55, @gulbin55
5.11.2007 13:20:46
Kutlarım çok güzel bir şiir.İnsana, keşke hiç ayrılıklar olmasa dedirtiyor.Saygılarla...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL