Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
kurban
kurban

NERDESİN?

Yorum

NERDESİN?

( 1 kişi )

2

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1774

Okunma

NERDESİN?

NERDESİN?

::NERDESİN::
Felek hançerini saldı bağrıma.
Gelde kurtar beni gülüm nerdesin?
Özlemişim kardeşimi bacımı.
Gözlerim yollarda kaldı nerdesin?

Kurudu dalımda açan çiçekler.
Güllerim boynunu büktü nerdesin?
Evel bağmanidim yarin bağında.
Viran oldu bağım bahçem nerdesin?

Elimi attığım dal bana küskün.
Ver elini bana kaldır nerdesin?
Sürüne sürüne geldim yanına.
Aç kapını bak geldim nerdesin?

Duy sesimi artık kurban olayaım.
Kesildi sesin sedan nerdesin?
Kıyarım canıma sen yoksan eğer.
Bir fatiha oku duam nerdesin?
@KURBAN@

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Nerdesin? Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Nerdesin? şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
NERDESİN? şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
türkmendağlı
türkmendağlı, @turkmendagli
2.8.2010 22:13:06
5 puan verdi
Şairimizin şiiri çok güzeldi, ahenkli ve akıcı bir şiir değerli şairemizi kutluyorum.Puanım tam.Yunus diyarından selamlar.
iyimser
iyimser, @iyimser
2.8.2010 16:13:45
Harika bir serbest haz alarak okudum yürekten kutlarım Kurban Bey
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL