Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
ocakbey
ocakbey

KERVAN KALKAR...

Yorum

KERVAN KALKAR...

3

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

1018

Okunma

KERVAN KALKAR...

KERVAN KALKAR...

Güldürürse yüce MEVLAM
Bu yüzümü güldürür.
Vadem yeter.
Ecel beni öldürür.
Kervan kalkar
Yolcu yolunda yürür.
Mezarımı kazın
Geniş bol olsun.

Evimizin önü
Üç ağaç çağla.
Saçlarını
Örgü , örgü çift bağla.
Ben ölürüm, ben ölürüm.
Sen arkamdan hep ağla.
Mezarımı kazın
Geniş bol olsun.

Mezarım üstünde
Uçuşur kuşlar.
Dile geldi söyler
Bu dağlar taşlar.
Akıyor gözümden
Hep kanlı yaşlar
Mezarımı kazın
Geniş bol olsun

O-C-A-K-B-E-Y...

__________________
Arif Ocakçı-Ocakbey

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Kervan kalkar... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kervan kalkar... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KERVAN KALKAR... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ufuk
ufuk, @ufuk
29.10.2007 17:55:39
ağıt gibi....

kutlarım...
dagarcik
dagarcik, @dagarcik
9.7.2007 10:26:07
Tebrikler, Hüzün vardı ..
beklenen_01
beklenen_01, @beklenen-01
9.7.2007 09:15:22
MEÇHULE BİR KERVAN KALKAR BU GÖNÜLDEN
SONU YOK BU SEVDALARIN...

MÜKEMMEL ESER.TEBRİKLER ŞAİRİM...

© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL