Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
BAMBAL
BAMBAL

SENSİZLİK Mİ?

Yorum

SENSİZLİK Mİ?

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1149

Okunma

SENSİZLİK Mİ?


Zifiri karanlıklarda,
Uçsuz bucaksız boşluklardayım.
Sessiz sokaklarda,
Sensizlikle el eleyim.
Titreyen bakışlarımla,
Çaresiz adımlarımla,
Yine seni arıyorum.
Gündüz oldu yine,
Aydınlandı heryer,
Bir ben karanlıktayım.
Kalabalıklaşıyor etraf,
Artık sesli yanlızlıktayım.
Hiç sevmiyorum kalabalıkları
Çünkü sen sanıyorum,
Önüme çıkan herkezi...
(CANAN ARSLAN)

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sensizlik mi? Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sensizlik mi? şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SENSİZLİK Mİ? şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
eylül_çağlar
eylül_çağlar, @eylul-caglar
27.7.2010 15:25:02


"Adının anlamını bilemezsin kadar. İçinde gizlediğin ne varsa aldım ezbere. Ne zaman düşse gölgeler duvarlarıma başlarım gözlerim kapalı tekrarlamaya. Önce adının geçtiği şarkılar dolanır dilime, sonra adının baş harflerinden kafiyesiz şiirler karalarım elime geçen kağıda deftere.

Zaman, bana baktığın anların toplamını ifade eder sadece

Bu gece varlığına oynadım son eli. Ne var ne yoksa koydum masaya hepsini. İster yine erit, yine yak beni. Ama bil, aklından çıkarma. Okyanus istemem, senden gelsin tek bir damla, yeter.."


tamer106
tamer106, @tamer106
27.7.2010 15:11:41
Hüzünlü vede güzel bir şiirdi selam ve saygılar..TAMER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL