Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
can rüzgar
can rüzgar

İSYAN

Yorum

İSYAN

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1043

Okunma

İSYAN



BİR KEZ GÜLDÜRDÜYSEN , BİN KEZ AĞLATTIN
BİR DERT ÜSTÜNE , BİN DERT YARATTIN

İÇİMDEN MUTLULUĞU , ÇEKTİN KOPARTTIN
YA ÖLDÜR YA GÜLDÜR , KARAR VER DÜNYA..

YAŞADIMDA SANKİ , MUTLUMU OLDUM
AĞLAMAKTAN GÜLMEYE , ZAMANMI BULDUM

GENÇLİĞİME DOYMADAN , BAK ZİYAN OLDUM
ÇALDIĞIN MUTLULUĞUMU , GERİ VER ARTIK DÜNYA

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

İsyan Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İsyan şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İSYAN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
cihangirorkun
cihangirorkun, @cihangirorkun
21.7.2010 13:11:24
ağır bir tavma ertesinde yazılmış bir şiir sanki;bıkkınlıkla yılgınlık içiçre geçmiş...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL