(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Tebrikler, Harikulade bir başyapıt olmaya aday eser.çalışmayı tamamlayan beyni, yüreği ve kalemi kutluyorum.Şiire yorum yapmıyorum.yorum yaparsam bir kaç saygfadan fazla tutacak.. Basarılarınızın devamnı diliyorum. Ancak size bir güzel söz diszesi hediye edeyim,
"Kimki ahvale eylerse tariz, Sürülür ağzına bal susturulur. Yine durmaz eylerse ısrar, Defderi dürülür kan kusturulur."
bu dörtlük sizin şiirnizin tefsiridir. ama yinede arzı ederseniz çok uzun bir yorum yazabilirim.
Bazen yanıtı olmayan, olsa bile kendi içinde çaresizliğe tutsak olan sorular boğar bizi. Söylenmek istenilen sözcükler savrulur gider sonbaharda sararan yapraklar gibi..bahar yakalanamıyorsa eğer ve sözcükler boğuyorsa seven yüreği..unutmaktır ve asla geri bakmakmaktır bunun gereği..Ozan
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.