Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
bedidofna
bedidofna

Den Den

Yorum

Den Den

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

923

Okunma

Den Den

Geçirdiğim günümün farkı gözükmüyor ki dünümden.
Sen olmadıktan sonra ne manası var,dönmenin ölümden.
Anlatamadığım ne onca sene,dökülmeyen dilimden?
Gözümde göremediğin gülüşlerimi döktü yüzümden.

Ne istedin iki kelime sözümden..
Ne bekledin seni seviyorum dememden..
Ne anladın çekmiş olduğum elemden..
Ve götürdüğü yılın ömrü senemden..

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Den den Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Den den şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Den Den şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
senemgedikk
senemgedikk, @senemgedikk
24.11.2010 16:36:57
katılıyorum bir tek den ler kalmış geriye...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL