Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
me
mehmetsarr

AĞLAMA ANADOLU

Yorum

AĞLAMA ANADOLU

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1048

Okunma

AĞLAMA ANADOLU

Kanlanmış gökyüzü
ihanet yağıyor üzerimize
ortadoğunun göbeğinde

Ağlama Anadolu
bitecek bu acılar
ayıramaz kimse bizi
sadece yüreğimde kalacak bir sızı

Ben Kürdüm Anadolu
ayırmaya çalışanlara inat
sana bakıyorum Anadolu
şu gözyaşlarıma bir bak
Kanlandı göz torbalarım


Bakma ağlamama sen
şuan nasıl görünüyorsun bir bilsen
yeni gelin olmuş kız gibi
duvağını bir kaldırabilsem

Görürlerdi belki o zaman
seni öldürmeye çalışanlar.
güzelliğine kıyamazlardı belki
benim gözümle bir bakabilselerdi sana

Anadolu
canım çok acıyor
senin canın yandıkça
benim canım yanıyor

Gitme Anadolu
bırakma sakın beni
bu hain zülme terketme bedenimi
gitme ne olur


Avucumda kor var Anadolu
bırakırsam yanarız ikimizde
korkuyorum
bırakma ellerimi

16.06.2010

MEHMET ŞAR

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Ağlama anadolu Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ağlama anadolu şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AĞLAMA ANADOLU şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL