Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
ahvam-ı beşer
ahvam-ı beşer

Benim Değil

Yorum

Benim Değil

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

775

Okunma

Benim Değil

İhanetin tam önünden
Geçen yıllar benim değil
Yırtık günden,korkak dünden
Kaçan yıllar benim değil

Kurutup aşk nehirini
Viran edip şehirini
Yalancılık zehirini
İçen yıllar benim değil

Dert saklanır gam sisinde
An erir zaman sesinde
Şol kaderin bahçesinde
Açan yıllar benim değil

Niyet varmadan günaha
Telaş kaçar ahdan aha
O ervahtan bu ervaha
Göçen yıllar benim değil

24.06.2010
00:30 Uğurludağ/Çorum

Kürşad Yaşartürk

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Benim değil Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Benim değil şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Benim Değil şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL