Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Bayram YELEN
Bayram YELEN

YA NASİP

Yorum

YA NASİP

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1098

Okunma

YA NASİP



Ay bacayı dolanmadan,
Ben kapıdan gireceğim.
Mendil yaşa bulanmadan,
Göreceksin, göreceğim.

Tomurcuk olmadan çiçek,
Kozayı delmeden böcek,
Alet yok hızım ölçecek,
Hemen kapı vuracağım.

Başın yastığa değmeden,
Karlar, yağmurlar yağmadan,
Aş sofrada soğumadan,
Ya inşallah ereceğim.

Yeleni der; bir düş gibi,
Işıklara yoldaş gibi,
Kurşun gibi, bir kuş gibi,
Varıp seni saracağım.

BAYRAM YELEN

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Ya nasip Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ya nasip şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YA NASİP şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL