Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
İmdat Özcan
İmdat Özcan

Ölüm Yüreği Sınasın / Gel...

Yorum

Ölüm Yüreği Sınasın / Gel...

4

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1950

Okunma

Ölüm Yüreği Sınasın / Gel...

Ölüm Yüreği Sınasın / Gel...


















































Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Ölüm yüreği sınasın / gel... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ölüm yüreği sınasın / gel... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ölüm Yüreği Sınasın / Gel... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Müfide Decdeli
Müfide Decdeli, @mufidedecdeli
4.7.2007 07:18:24
Tebrikler...İmdat 'Özcan' bu soyadı seviyorum.Böylesine güzel şiirler yazan şaire teşekkürler...
Başarılarınız daim olsun denir.
Selam...
Vermek mutluluktur.
Almak da öyledir.
Canan Onuş
Canan Onuş, @ceynan
3.7.2007 21:01:57
Severek okudum şiir i tebriklerimle.
Saygılar...
Zeynep Tavukçu
Zeynep Tavukçu, @zeyneptavukcu
3.7.2007 18:36:25


İmdat Özcan...

söze hacet yok...


sevgimle kalın...

armina
armina, @armina
3.7.2007 14:24:40
çok güzel bir çalışma.kutlarım.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL