Adalet, bir kutup yıldızı gibi yerinde durur, geri kalan her şey onun etrafında döner.-- konfiçyüs
İmdat Özcan
İmdat Özcan
@imdatozcan

Sana Gel Demek... / 5

18 Temmuz 2010 Pazar
Yorum
Şiirgram

Sana Gel Demek... / 5

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

2757

Okunma

Sana Gel Demek... / 5

Sana Gel Demek... / 5

kuytu bir gülüştür / sana gel demek
dudak kıvrımı nemidir...

kalem saldırır çıldırmışcasına
karanlık kelimeler ellerime dökülür
ve gözlerin süzülür yanağımdan
gözlerim oyy gözlerim ölür...

dirilmektir / sana gel demek...

geceye inat / şafağa selamdır
alın teridir aşk harmanında
avuç içi nasırdır sana gel demek...
ve ellerim saranda gökyüzünü
göğe kafa tutmaktır sana gel demek...

baş düşende , diz vuranda gel...

mavzer namlusuna aşk sarmaktır / sana gel demek...
bahar savruluşudur ıslak / nemli

zemheri göğsümde kırılır / yüzün ufkuma değdiğinde
ışığa sarar kör bakışlar
sular durulur oyy
düş kurulur...

düşler , geceden sıyrılanda gel...
düşler , ardında toy olanda gel...


İmdat Özcan - 18.07.2010 / Kartal

Paylaş
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sana gel demek... / 5 Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sana gel demek... / 5 şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sana Gel Demek... / 5 şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ