Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Hasan ERKILIÇ
Hasan ERKILIÇ

GÖNLÜM DÜŞTÜ..

Yorum

GÖNLÜM DÜŞTÜ..

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1400

Okunma

GÖNLÜM DÜŞTÜ..

GÖNLÜM DÜŞTÜ..

Gönlüm düştü hayırsızın birine
Ne arıyor ne soruyor kitapsız
Bende şaştım yanam hangi derdime
Bana uğrayan dert olur dermansız/imansız

Düşürme gönlünü olur olmazı
Hele bir hayırsız halden bilmeze
Keserim umudum beni sevmese
Bir seviyor bir sevmiyor kararsız/ yararsız

Ya sev ya vaz geç sen bu duygudan
Doğduğuma pişman etme anamdan
Seni seviyorum şahit yaradan
Buna inanmayan dinsiz imansız../ İnançsız

UMUTLUM yar ile oynanmaz oyun
Soyun deli gönül bendinden soyun
Beni tanıdıysan işte ben buyum
Benliğimi sana verdim hesapsız kitapsız/ vicdansız

Hasan ERKILIÇ
(UMUTLU)
Ankara,

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Gönlüm düştü.. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gönlüm düştü.. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GÖNLÜM DÜŞTÜ.. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
sence35
sence35, @sence35
15.6.2010 23:51:05
hocam çok güzel olmuş da okumak da zorlandım yazınızın rebginden daha belirginleştiracak bir renk seçerseniz eminim okuyucular daha çok haz alırlar..
saygılarımı sunarım..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL