Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
sa
sabri34

tehdit

Yorum

tehdit

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1065

Okunma

tehdit

Neredesin bilmem,
Yahut neden böylesin.
Niye dönmediğin muamma,
Seni özledim amma
Çok ta bekletme beni.
Bakarsın sıkılırım,
Belki unuturum seni.

Sabri TEMEL
(Haziran 2010)

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Tehdit Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Tehdit şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
tehdit şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
_a
_aşıkvehbi_, @-asikvehbi-
15.6.2010 17:05:28
yüreğinize sağlık emeğinizi kutlarım saygılarımla
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
15.6.2010 16:44:28
Beğeni:
0
Okunma:
1065
Yorum:
1
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
POPÜLER ŞİİRLERİ
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL