Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
ilhankumbaraci
ilhankumbaraci

Sadece Aşk Senin Olsun...

Yorum

Sadece Aşk Senin Olsun...

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1243

Okunma

Sadece Aşk Senin Olsun...

ben sana çocukken aşıktım
o zamanlar yanardım
şimdi ise külüm

saflıgın ve o yüzün
birde içimdeki hüzün
yaş olup akıyor gözlerımden

bir keman aglıyor kulagımda
bagırıyor sev diye
sevemem kemancı,yorma ellerini

gidemem aşka,aşk yokki
beni saflıgımla seven olsa bile
ben sevemıyorum ki şimdi

benım begendıgım ise beni begenmıyor
ya kader,ya sınav yada sorun bende
tipsizim şekilsizim demekkı

ne yapabilirim ki
senin için güzelleşmek mi
bir iki görüntü,benliğimi bozamam

sen istiyorsun diye
senin oldum diye
senin istediğin gibi olamam

içim yanar duman olurum
aşkını vermessin yalan olurum
umrumda da değil aslında

çünkü beni ben yapan benle
benim bir adım çokta dostum oldu
ben olmayacaksam,al aşk senin olsun

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Sadece aşk senin olsun... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sadece aşk senin olsun... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sadece Aşk Senin Olsun... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
CemalettinGÜRPINAR
CemalettinGÜRPINAR, @cemalettingurpinar
10.11.2010 15:07:38
5 puan verdi
"ben olmayacaksam,al aşk senin olsun" SENDE BENİM OL deyelim gitsin ilhan çok harika dizeler bunlar seni kutlarım. Sen geleceğin yazarısın. EMİN ADIMLARLA.... " Sen istiyorsun diye, senin oldum diye, senin istediğin gibi olamam" müthiş ifadeler... Kutlarım. Yinede Sen benim ol ve benim istediğim bibi ol, dost ol tebrikler. Kalemin var olsun.
Saygılarımla...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL