Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
clintmustwood
clintmustwood

................................................

Yorum

................................................

( 4 kişi )

3

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1128

Okunma

................................................

................................................

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

................................................ Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz ................................................ şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
................................................ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
rainrain
rainrain, @rainrain
15.6.2010 09:33:05
5 puan verdi
elimde mürekkebi yağmurlaşmış bir kalem
farkında değilsin ama birazdan senin şiirini yazacak
ben hiçbir şeye dokunmadan o mısralarını bulacak

kıskandıran dizeler olmuş
Yaa siz harikasınız ben denemeler yazıyorum ama hakikaten siz şiir yazıyorsunuz ... içtenlikle sevgiler saygılar efemm:))
Etkili Yorum
Neva Ney
Neva Ney, @neva-ney
15.6.2010 09:12:58
5 puan verdi
favorilerime aldım şiiri..engin birikime saygılar.
Selma Özeşer
Selma Özeşer, @selmaozeser
14.6.2010 20:58:17

aferin deli kıza

iyi ki bir deli kız varmış

muhteşem bir şiire düşmüş

saygılar
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL