Biz ancak bize hayran olanları can ve yürekten överiz. la rochefaucauld
okanisiir
okanisiir

bile

Yorum

bile

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

803

Okunma

bile

BİLE
afaganlar misali
yüreğimde ki titreşimler iki misli
baktı yine kisveli kisveli
biliyorum inmiyor yüreğimdeki eli
maske değil ki keli
buhranlarda bıraktı teri
bilemez hiç sönmez yeri
yaklaştırsa bile eceli!..

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Bile Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bile şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
bile şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
cahiteylul
cahiteylul, @cahiteylul
30.6.2007 14:16:35
üzgünüm ama bana şiir tadı vermedi.Sırf,uyaklı olsun diye yazmaya çalışmışsınız fakat şiirin büyüsünü bozmuş.Beni yanlış anlamyın.Eleştiriye açık omak gerek.
sevgiyle kalın.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL