Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
galaoğlu
galaoğlu

çınar ağacı

Yorum

çınar ağacı

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

2681

Okunma

çınar ağacı

çınar ağacı

Ben bir çınar ağacıyım
Kimse bilmez yaşım benim
Kuşlar tüner dallarıma
Göğe erer başım beni

İnsanlara gölge eder
Kumrularla oynaşırım
Kederimi üzüntümü
Dostlarımla paylaşırım

Rüzgar dalımda durulur
Yağmur yaprağımdan akar
Canlılara yuvayım ben
Biri iner biri çıkar
01/02/2002
Cuma
Ekrem MADENLİ

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Çınar ağacı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Çınar ağacı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
çınar ağacı şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
cemil
cemil, @cemil
27.5.2010 09:50:31
Minicik cümlelerin kocaman sözcükleri. Kutlarım.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL