Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
((:Murat:))
((:Murat:))

Yaz..

Yorum

Yaz..

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1233

Okunma

Yaz..

Sıcağın en esmeri bulmuş kederlerimi..
Bir kış hüznüne sarılı derterimi..
Yazın en içten güneşi yakıyor buz tutmuş hayalleri..
Şimdi bir hoşluk var havada!
Ya Allah deyip sokaklara koşmak geliyor içimden..
Hadi hop deyip yavaştan hızlıya koşmak hem de..
Ve aldırmadan tere çamura,
Bulanmak neşelere..
Oh be!!...

Yazın en esmeri gelmiş memlekete..
Solgun yüzler güneşe!..
Bu mevsimin rengi,,
Bana hep çocukluğumu hatırlatır
Nedense...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Yaz.. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yaz.. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yaz.. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
kardanadam
kardanadam, @kardanadam
29.6.2007 01:41:47
kutlarım yürekten
güzeldi
kaleminiz ve ilhamınız daim olsun

sevgilerle kalın
Serenat07
Serenat07, @serenat07
29.6.2007 00:13:02
Çok güzel,tebrik ederim. Elinize sağlık.
Münir ÜSKÜDAR
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL