Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
kumsaati11
kumsaati11

pardayanlar...

Yorum

pardayanlar...

( 2 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1266

Okunma

pardayanlar...

pardayanlar...

zulum ifşa olurken yeryüzünde

pardayanlar beliriverir zulme inat direnişlerde...

iki dönüm 2 saat (d) beliriverir !!!

"dük" kılıklı cunta nefsine

pardayanlar ...

zulüm ötesi "zevaco"nun

ve bulaştık kirliliklere, kuşandık levfi Mahfuz

ve zavallı düşlerden öte geçemedi sevdamız...

yaşasın halkların "düş"(ün)-mesi

hep yok olacak değil ya

kavuşsun alan’-larda (aplastado,lâ personas êl resistencia música !!! )

yangın yeri kızgın yürekler ... ve düşüncesinde bitişi sürenin

- lcw -collins -armani-gucci - damgalanır savurduğu yumruğun

düşmanına...

hasta la victoria siempre

" bonjorno" ve fekku reqabetun...

Umut İslam Ayar

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Pardayanlar... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Pardayanlar... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
pardayanlar... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL