Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Yüreğindeki Fısıltı
Yüreğindeki Fısıltı

Durma Yüreğimde Daha Fazla

Yorum

Durma Yüreğimde Daha Fazla

( 1 kişi )

1

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1380

Okunma

Durma Yüreğimde Daha Fazla

Durma Yüreğimde Daha Fazla

Bir dalganın sahile vurması gibiydik;
Her vuruşunda ,
Bir çıglık, haykırış,
Şimdi sorma bana,
Yüreğimin içinde dalgalar kana kana
Sözlerin birer kelepçe
Zaten ıslanmışız biz
Hemde yagmurlarla değil
Birbirimizden yanmışız



Durma yüreğimde daha fazla
Çek git yalanlarınla
Bende sadece kokun kalsın
Gerisi seninle yolunu bulsun


Ateşlerle yakmaya çalıştığın bu beden
Senin azrailin olsun
Ne gün oldu,ne de yıl
Ama çok yoruldu
Seni tanıyan bu beden


Şimdi sorma beni
Yıkıldı ,yanıldı de
Sevmek yaramadı , Yapamadı de...
Ve de çek git yüreğimi daha fazla yalanlarınla kirletme...

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Durma yüreğimde daha fazla Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Durma yüreğimde daha fazla şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Durma Yüreğimde Daha Fazla şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Mehtap ALTAN
Mehtap ALTAN, @mehtapaltan
16.5.2010 19:01:43
Sevgi kirletmez...

zaman ve yanılgı sadece sevignin parmaklarını kırar...

tebirkler...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL