Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
er43
er43

ASKER

Yorum

ASKER

2

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

1208

Okunma

ASKER




Toprağın çiğnense ar olur sana
Uğrunda ölürsen yar olur sana
Ey asker..Abide dikmeye kalksam,
Bütün dünya alem dar olur sana


İman dolu göğsün çelikten bir yay
Vatan sevgisiyle yüreğin kaplı
Seni iyi tanır bu güneş bu ay
Şefkatli gözünde şimşekler saklı


1987 Muhabere okulu/Ankara

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Asker Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Asker şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ASKER şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
semihcik
semihcik, @semihcik
27.6.2007 12:47:37
Tebrikler...çok güzeldi...selamlarımla
Mutedildalgalı
Mutedildalgalı, @mutedildalgali
27.6.2007 12:20:40
Hayırlı teskerler, size emanet, yüreğinizde saklı sevda, vatan. Sevgiyle...(Bu yorum o duygularla zamanında şiiri yazmış askere, size değil:))

mutedildalgalı tarafından 6/27/2007 12:21:51 PM zamanında düzenlenmiştir.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL