Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
mavili
mavili

YILDIZIM PARLAKTI

Yorum

YILDIZIM PARLAKTI

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1532

Okunma

YILDIZIM PARLAKTI

Yokluğunda esir düştüm geceye
Varamaz sanmıştım bu dereceye
Beni sürükleyen o tek heceye
Hapsoldum delirmiş bir mahkum gibi

Tüm düşüncelerim karşıma geçti
Dilim yokmuş gibi susmayı seçti
Gözlerim yine hayaline kaçtı
Sensizlik ruhuma bir zulüm gibi

Yıldızım parlaktı dünyam karardı
Parlayan yıldızım her gün sarardı
Gözlerim her yerde seni arardı
Gönül bahçemdeki son gülüm gibi

Seni düşünerek kaç adım attım
Umudu, özlemi hep sende tattım
Hayal denizine her gece battım
Gerçekleri görmek bir ölüm gibi



İBRAHİM FİGEN

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Yıldızım parlaktı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yıldızım parlaktı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YILDIZIM PARLAKTI şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
_a
_aşıkvehbi_, @-asikvehbi-
12.5.2010 19:19:48


güzel şiirinizi kutlarım saygılarımla
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL