Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
minaebrar
minaebrar

ben bana yeterim

Yorum

ben bana yeterim

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

2463

Okunma

ben bana yeterim

ben bana yeterim

hayatta en zoru ne bilmiyorum
ama en ağırını sırtımda taşımaya zorlanıyorum
olmaz gülüm yetmez gücüm
git başımdan çık hayatımdan
yalnız bırakın beni bana bırakın
unutun yaşadığımı görmeyin yaptıklarımı
saklanmalıyım
olmam gereken ben olduğumda
çıkarım karşınıza
ama şimdi değil
gidin başımdan bırakın beni
herkes bir yandan çekiştiriyor
ellerinde kalan üstüm başım değil
kolum kanadım kalbim
hayallerim fikirlerim
beni bana bırakın artık yeter
beni siz olmaya zorlamayın
beni bırakında ben ben olarak çıkayım karşınıza
gidin başımdan
gidin yanımdan
vakti gelince ben gelirim yanı başınıza


Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Ben bana yeterim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ben bana yeterim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ben bana yeterim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
fatul
fatul, @fatul
28.4.2010 22:06:43
beni bana bırakın artık yeter
beni siz olmaya zorlamayın

oysa hep bir tarafımızdan çekiştirirler...

güzeldi
emeğinize
yüreğinize
sağlık....
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL