Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Yakamoz1341
Yakamoz1341

Tüm güzelliklerle sende olmak istiyorum

Yorum

Tüm güzelliklerle sende olmak istiyorum

( 1 kişi )

2

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1973

Okunma

Tüm güzelliklerle sende olmak istiyorum

Tüm güzelliklerle sende olmak istiyorum

Sendeki güzelliğe sarılmak istiyorum.
Tıpkı yağmur damlacıklarının toprağı sarmalaması gibi
tenine dokunmak, damlaların toprağın bedenine akışı gibi.

Sendeki dokunuşu hissetmek istiyorum
Bir tomurcuğun güneşle olan sevdası gibi
gülün dalında, çiçeğe dönüşümü gibi.

Sendeki heyecanı tatmak isterim
Toprakla tohumun zivaf-ı gibi
sana akmak, sende olmak, sende büyümek, sende yaşamak gibi.

Sendeki güzelliklere sarılmak istiyorum.
Sende olmak
senin olmak
SEN olmak isterim

27 nisan 2010
Deli_rüzgar
TÜM GÜZELLİKLERLE SENDE OLMAK İSTERİM.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Tüm güzelliklerle sende olmak istiyorum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Tüm güzelliklerle sende olmak istiyorum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Tüm güzelliklerle sende olmak istiyorum şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
mozturk
mozturk, @mozturk
27.4.2010 11:38:55
Benzetmeler süper.Anlatım güçlü.Yalnız şiir resmin üzerinde olduğundan net okunamıyor.Yüreğine sağlık.
suat yıldız
suat yıldız, @suatyildiz
27.4.2010 10:29:27
5 puan verdi
insan sevdiğiyle tek vücut tek can olmak ister teşekkürler
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL