Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
kinem62
kinem62

Ne Garipmiş şu ayrılık, derdi vardır dermanı yoktur..*

Yorum

Ne Garipmiş şu ayrılık, derdi vardır dermanı yoktur..*

( 2 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

4,5

Puan

1656

Okunma

Ne Garipmiş şu ayrılık, derdi vardır dermanı yoktur..*

Ne Garipmiş şu ayrılık, derdi vardır dermanı yoktur..*

Ne garipmiş şu ayrılık,
Yaşadığımız her an gözümde..

İlk birtanem deyişini hatırlıyor musun sevdiğim,
olduğum yerde nasılda mutlu olmuştum,
nasılda gülümsemiştim kalbimdeki heyecandan..
Aldırmamıştım bile etrafımı
çünkü o an bir başka dünyanın içinde ’kaybolmuştum’

Derler ya, elinden gidince nasılda analrsın değerini...
Doğruymuş..
avuçlarımdaydın, bilemedim!
kollarımdaydın, saldım!

Şimdi nasılda yaşıyorum bunu
Bakıyorum da bir yerlerde bir eksiklik,
bir terslik..
Eksik olan birşey var ama ne?

Yatağımın kenarında,
her zamanki yıpranmış terliklerim mi?
Askıdaki paltom mu?
Paramparça gitarım mı?

Yoksa...

Yoksa, sen

Sen misin eksik olan
Yoksa Kayıp Giden Ellerin mi Benden?


*

BurcuGörta$

---

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

50% (1)

4.0

50% (1)

Ne garipmiş şu ayrılık, derdi vardır dermanı yoktur..* Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ne garipmiş şu ayrılık, derdi vardır dermanı yoktur..* şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ne Garipmiş şu ayrılık, derdi vardır dermanı yoktur..* şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL