Biz ancak bize hayran olanları can ve yürekten överiz. la rochefaucauld
ha
hafizaibeser

FITRATIN NEYSE ...

Yorum

FITRATIN NEYSE ...

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1260

Okunma

FITRATIN NEYSE ...

gözyaşınım
gözlerinde saklıyım
ne kadar dayanabilirsin;
aglama desem mutlaka aglarsın
süzülürüm öyle yanaklarından
istemesemde
ıslak bir çocuk busesi gibi
teselli veririm kendime
gözyasıysan akacaksın
imkansızsa sevdigin unutacaksın

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Fıtratın neyse ... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Fıtratın neyse ... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
FITRATIN NEYSE ... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
mozturk
mozturk, @mozturk
19.4.2010 14:50:06
İmkansız diye bir şey olmaz.Bence sonuna kadar üstüne gitmekte fayda var.Şiirini bazı yerlerinde imla hataları var,onları düzeltirseniz şiire ruh vermiş olursunuz.Yüreğinize ve emeğinize sağlık.Kaleminiz daim olsun.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL