Biz ancak bize hayran olanları can ve yürekten överiz. la rochefaucauld
Erhan Tuncer
Erhan Tuncer

Aramızdaki Ölüm...

Yorum

Aramızdaki Ölüm...

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1084

Okunma

Aramızdaki Ölüm...

Gözümün görmediği ölüm,
Hatıralar arasına saklanmış,
Durmakta ve anlatmakta hayatı
İnadına yaşayan,
Sana,
Bana,
Ona…

Gözümün görmediği ölüm,
Artık,
Aramızda…

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Aramızdaki ölüm... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aramızdaki ölüm... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Aramızdaki Ölüm... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
belginerturk
belginerturk, @belginerturk
22.6.2007 21:26:58





dünyanın en büyük adeleti ölüm


ki


her canlı tadacak...


sevgiler....


© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL