Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
a_life
a_life

Sevda Olsun

Yorum

Sevda Olsun

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1387

Okunma

Sevda Olsun

Hala isyanda mı yüreğin
Yoksa şafak şafak aydınlanmakta mı
Gözlerin gibi mavi bir rüyada mı
Seher akşamlarında içilen susuz rakının tadında mı yüreğin
Yoksa bilinmez bir yolculukta mı

Hadi kur tüm cümlelerini yüreğinin haznesinden
Yürekten gelsin tüm sesler dili lal gözleri hilal olsun
Tüm cümlelerin sonu aşkla bitsin adı sevda olsun

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sevda olsun Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sevda olsun şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sevda Olsun şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
_a
_aşıkvehbi_, @-asikvehbi-
11.4.2010 22:48:07
ali bey,güzel şiirinizi kutlarım saygılarımla
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL