Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Re
Rebell

AĞLAYAN DENİZ

Yorum

AĞLAYAN DENİZ

( 2 kişi )

2

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1494

Okunma

AĞLAYAN DENİZ

AĞLAYAN DENİZ


Denize on adım uzakta
Serap görüyorum, karşımda deniz.
Seyredip iç geçirdiğim dalgalar,
Çöl kumlarıymış.
Meğer tüm gerçekler yalan,
Tüm yalanlar gerçekmiş.

Denize on adım uzakta
Serap görüyorum, karşımda bir çocuk.
Diyorum ne arıyorsun,
Sana göre değil burası, bana göre değil.
Gözlerin ele veriyor,
Dünyaya çocukçasına bakan gözlerin;
Her şeyden habersiz, tertemiz.

Denize on adım uzakta
Serap görmüyorum, karşımda ağlıyor deniz;
Ağlıyor böylesine acımasız olduğu için.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Ağlayan deniz Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ağlayan deniz şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AĞLAYAN DENİZ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
hilalpinar
hilalpinar, @hilalpinar
10.4.2010 23:36:22
Emeğinize sağlık.
Çok güzel bir şiirdi okuduğum.
Gerçek manada haz aldım.
Hakikaten mutlu oldum.
Sevindim, memnun oldum.
Tebrikler şiirinize.
erkan gerenlik
erkan gerenlik, @erkangerenlik
10.4.2010 23:27:58
5 puan verdi
tebrikler çok güzel dizelerdi ... sevgi saygılar efendim ...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL