Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
yorgun_yüreğim
yorgun_yüreğim

Başak

Yorum

Başak

3

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1379

Okunma

Başak

Başak


Bir başak olmak isterdim,rüzgarla yalpalayan
Olgunlaştığı an;dalından koparılan.
İşe yarardım böylece,karın doyurasıya
Bulgur olmak isterdim,bir aş olmak sofraya.


















Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Başak Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Başak şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Başak şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ceyhunaltunkas
ceyhunaltunkas, @ceyhunaltunkas
21.6.2007 11:17:53
yüregine kalemine saglık güzeldi.
saygılarımla...
yama
yama, @yama
21.6.2007 04:35:02



yama tarafından 7/2/2008 10:53:28 PM zamanında düzenlenmiştir.
yama
yama, @yama
21.6.2007 04:16:23




yama tarafından 7/2/2008 10:54:07 PM zamanında düzenlenmiştir.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL