Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Alem-i Sır
Alem-i Sır

HASRETİNDE SENSİZ

Yorum

HASRETİNDE SENSİZ

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

822

Okunma

HASRETİNDE SENSİZ

HASRETİNDE SENSİZ

Hasretinle bî-çare her gün yanarken
Bedenim buz gibi gözlerimde cansız
Umutsuzca seni beklerken ve yalnız
Zamanda durur belki bir gün apansız

Nerede görsem, seven ve sevilenleri
Gözlerimden akan yaş kalbime gider
Gönlümde hep senin sevginin izleri
Yokluğunda, senin hasretini çeker

Doğmaz artık güneş, karanlık dünyama
Varsın doğmasın, sensiz ne anlam taşır
Yalnızım artık, bu karanlık dünyamda
Uyanmasam da sensiz, nereye ulaşır!

Ne çare, bu ayrılık canıma yeter
Bedenim ruhsuz, sanki cansız bir hayal
Sensiz olan hayatı, bu gönül neyler
Tükendi nûrum, her şey bir hayalî meyal!

Alem-i Sır

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Hasretinde sensiz Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hasretinde sensiz şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
HASRETİNDE SENSİZ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL