Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Hanımağa34
Hanımağa34

Akrostiş 10

Yorum

Akrostiş 10

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1512

Okunma

Akrostiş 10

Akrostiş 10

Nurseli bastığı zaman, masum gönlünü,dillerin susar
Ufuklara dalan gözlerin,gözyaşınla gönlünü ıslar
Riyâdan uzak rahmet selinde renk,renk çiçeklerin açar
Sabır ve şükretmen az gelirde o an,duyguların donar
Eşele sönen küllerini,en dibinden kor çıkar
Lazım ömür boyu o korlar insan oğlu hep böyle yaşar

Ilık,ılık ısıtır ruhunu,gönlün yine dolup taşar
Şükür,şükür ömrünü doldursun ki,çoğalsın nur ışıklar
Isırgan her derde devadır,sen tutarsan elini yakar
Kaderine isyan etme Rabbim her kaderi kendi yazar

03_04_2002 Çarşamba
Hanımağa34 /Nazife Görgün

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Akrostiş 10 Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Akrostiş 10 şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Akrostiş 10 şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Garip Ağa
Garip Ağa, @garipaga
1.4.2010 20:44:17
Güzel bir akrostiş okudum...

Yazan kaleme, yüreğe selam...
Tebrik ve saygılarımla...
_a
_aşıkvehbi_, @-asikvehbi-
1.4.2010 18:35:56
nazife hanım,güzel şiirinizi kutlarım saygılarımla
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL