Sahip olduğunuz koşulları değiştirmek için, önce farklı düşünmeye başlayın. norman vincent peale
as
aslı

GÜL DİYARIN KOMUTANI

Yorum

GÜL DİYARIN KOMUTANI

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1100

Okunma

GÜL DİYARIN KOMUTANI

GÜL DİYARIN KOMUTANI

Habibim der Allahım kime kısmet ya Muhammed
Habibim der kur’anım içim yanar ya ulviyat
Sen Habibsin sen hassansın cihanda yek padişahsın
Gül diyarın komutanı sen cennetsin ya Muhammed

Güller artık açmaz oldu gül kokusu saçmaz oldu
Gözler birer çağlayan yaş kurudu akmaz oldu
Sen Habibsin sen hassansın cihanda yek padişahsın
Gül diyarın komutanı sen güneşsin ya Muhammed

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Gül diyarın komutanı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gül diyarın komutanı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GÜL DİYARIN KOMUTANI şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
FATOŞ
FATOŞ, @fato26
14.11.2006 16:59:45
Güller artık açmaz oldu gül kokusu saçmaz oldu
Gözler birer çağlayan yaş kurudu akmaz oldu
Sen Habibsin sen hassansın cihanda yek padişahsın
Gül diyarın komutanı sen güneşsin ya Muhammed


SAYGILARIMLA
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL