Övünmeyiniz! hem topraktan yaratılmış, hem de toprağa dönünce kendisini kurtların böceklerin yiyeceği insanın övünmesi neye yarar. hz. ebubekir
imitasyon düşler
imitasyon düşler

Kayıp

Yorum

Kayıp

( 2 kişi )

2

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1817

Okunma

Kayıp



ı


Eski korkuları süsleyip insan içine çıkarmak
Dikenli teller üzerinde yürümenin
dayanılmaz hafifliği
Topuklarımda kanlar, acılar, geçmiş..
Yarınlar temizlensin diye
geçmişten intikam

Acısı çekilmemiş tek bir cümlem dahi yok hayatta.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Kayıp Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kayıp şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kayıp şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
otistik
otistik, @otistik
4.4.2010 16:18:47


cıks.

bir önceki şiirin beyaz ile bu arasında kıyaslama yapmam.
yarını temizlemek adına geçmişin geçmişine atlamak fena değil
ama özniteliği varsıl olana ilintilemede çalışman otantiklik çıtasında takılır.
iyi şiir kötü şiir sizde nedir? ne değildir bilmem.
lakin şiirin bizi yeni bir şeyler yapmaya çağırdığını, ayak basılmamış bir toprakla yüzleşmeye götürdüğünü bilirim.

velhasıl velkelam


Muhammed Göçmen
Muhammed Göçmen, @muhammedgocmen
1.4.2010 09:06:47
Son dizenin altına imzamı atarım!

Selamlar
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL