Bir kimseyi sahip olmadığı sıfatlarla övmek, onu kibarca yermek demektir. cemil sena
GÖNÜLDENESİNTİLER
GÖNÜLDENESİNTİLER

DELİ ÇOCUK

Yorum

DELİ ÇOCUK

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

1378

Okunma

DELİ ÇOCUK

DELİ ÇOCUK

Madem seviyordun onu
Anlatsan kırmazdı seni
Sever mi sandın; her gülüp geçeni
Hadi ordan DELİ ÇOCUK...........

Seninle biraz oyun oynadı
Gönülden sevgiden uzak
İşte gerçek bu;sen artık çarene bak
Hadi ordan DELİ ÇOCUK............

Zamanını boşa geçirme
Bir onunla, bir senle
Anlamazdım hiçbir şey,takılmasaydım onunla
Bekleme bir şey,her gülüp geçenden
Hadi ordan DELİ ÇOCUK...................

İşte böyle gerçekler
Sen her şeyi bilesin
Dikkat etki kendine;herkes ana gülmesin
Tamam’ mı DELİ ÇOCUK.....................
28.10.1986
Mustafa AKKUŞ

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Deli çocuk Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Deli çocuk şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DELİ ÇOCUK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL